Husna Hamizan

"..kerana semalam, jahiliyyah itu adalah ujian. Hari ini adalah tarbiyyah dan esok adalah dakwah.."

Batalion

15 Mar 2013

6
suara rakyat

Penjaga Blog




Salam Alaykum !

Header baru - separa dan hampir-hampir hidup segan mati tamau. 



Haha. 
Okay, sepanjang pemergian saya nanti ke Kem PLKN Geo Cosmo,  Kuala Kubu Bharu, haa inilah header yang akan menjaga blog saya, Kitab Online saya.

TAHPAPE. Haa memang. saja saya lebih suka guna gambar hidup, berbanding guna advance software as Photoshop or exactra.

kalau guna photoshop nanti, saya merasakan ianya terlalu comel, seperti rasa ingin lempang- lempang je. 

Takpelah, guna macam ni pun saya rasa dah cukup.
PHOTOSHOP.
Mungkin belum mahir.
Mungkin malas.
Mungkin, saya belum cukup comel dan hebat. HAHA
In fact, i'm a newbie.

Apa yang penting, saya saja gunakan gambar kanan tu sebagai tazkirah percuma sebaik sahaja saya membuka blog ni.


Yes. 
life is a journey.
From Allah and to Allah.
we are from Allah, and will back to Allah.

Please remind me if I'm wrong :)
Jazakumullahu khairan kasiiraa!











6 comments:

My Little Diary said...

semoga slmt perjalanan pergi dan pulang KEM PLKN...
:)

Husna Hamizan said...

@My Little Diary terima kasih ^_^"
awak jaga diri !

AmalinaLee said...

Huhu sama la, Lina pun kena PLKN :/ Good luck awak! Nanti dpt result SPM, share tau hehe

Husna Hamizan said...

@AmalinaLee insyaAllah, thanks lina :) Lina pun jaga diri ^^

shuhaida saad said...

jaga diri di tempat orang sis. semoga semua selamat. insyaAllah.. :)

Husna Hamizan said...

@shuhaida saad Terima kasih :) Nah, love <3